Autovakantie

Vakantie met de auto geeft de ultieme vrijheid om op eigen tempo op reis te gaan.
Romantic Couple Driving

Ultieme vrijheid op eigen tempo

Een ultieme auto rondreis heeft een grote mate van vrijheid. Met eigen vervoer op je eigen tempo. Voor degene die zelf ter plaatse nog invulling willen geven aan hun vakantie hebben wij de perfecte reis: een auto vakantie Wil je mooie gebieden op eigen tempo bezoeken en een gevoel van vrijheid ervaren dan is een autovakantie ideaal. Boek je bij Face2Face Travel Agency je autorondreis dan is deze reis zover geregeld als voor jou wenselijk is. Alles is mogelijk. Een mooie combinatie van prachtige accommodaties zoals liefdevolle kleinschalige hotels, een bijzondere Bed and Breakfast, overnachten in een Paradore of een verblijf op het platteland waar de mooiste Agriturismo te vinden is. Sylvia en Angelique weten de pareltjes te vinden.

Fly & Drive

Een Fly & Drive is comfortabel reizen per vliegtuig en daarna op avontuur met de huurauto. Vlieg naar jouw favoriete vakantiebestemming. Bij aankomst op jouw favoriete bestemming staat de huurauto voor je klaar op de luchthaven.  Perfect geregeld, zorgeloos op weg.

Ontdek onbezorgd de vakantie bestemming, van je dromen.
Geniet van de veelzijdigheid aan landschappen, indrukwekkende steden en de prachtige natuur.  Dompel onder tussen de lokale bevolking en geniet van hun verhalen en hun culinaire lokale gerechten en drankjes.
De unieke samengestelde rondreis staat boordevol tips die je tijdens de reis kan ondernemen. Natuurlijk is het mogelijk om excursies en entreebewijzen vooraf door ons te laten regelen.

Voorbeelden autovakanties

Er zijn veel auto vakanties mogelijk. enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Noorwegen. Een rondreis langs de mooiste fjorden en een onvergetelijke tocht met de Hurtigruten (een oude postboot)
  • Italië. Een rondreis langs de prachtige wijngaarden en overnachten in een verbouwde boerderij in de heuvels van Toscane
  • Spanje of Portugal. Een rondreis lang de mooiste paradores. Deze liggen vaak in paleizen, kloosters, kastelen of andere monumentale panden.
  • West Amerika. Bij deze rondreis denk je iedere dag dat je het mooiste hebt gezien maar niets is minder waar. De volgende dag ontdek je weer een geweldige plek met zijn eigen unieke charme en bezienswaardigheden.
  • West Canada. Hoeveel indrukwekkende watervallen wil je zien? De natuur in West Canada is geweldig. Een actieve vakantie waar wandelen door de adembenemende natuur bijna een “must” is. Het is gegarandeerd dat je wild gaat zien. Mijn persoonlijke favoriet is de imposante beer.
cabrio vakantie

Autovakantie

Neem vrijblijvend contact met ons op