Camperreizen USA & Canada

De ideale manier om vrijheid te ervaren is reizen met een camper. Ontdek de prachtige routes in Amerika en Canada.
Camperreis USA en Canada

Wij zijn dé specialist voor uw camper reizen

De ideale manier om vrijheid te ervaren is reizen met een camper. Ontdek de prachtige routes in Amerika en Canada. Overdag actief op pad. ‘s avonds chillen bij het kampvuur. Het is genieten in de natuur en de luxe van je eigen stekje bij de hand.

Sylvia en Angelique zijn dé experts op het gebied van camperreizen door Canada en Amerika. Tijdens een persoonlijk gesprek krijg jij een complete uitleg over het reizen met een camper. Waar moet je op letten bij het huren van een camper? Welk type camper past het beste bij jouw reisgezelschap? Hoe gaat de route er uit zien en welke bezienswaardigheden mag je beslist niet overslaan? Uiteraard krijg je hier ook de alom bekende service van Face2Face Travel Agency. Alles kan worden geregeld. Excursies, tickets voor evenementen, transfers, visums, noem maar op. 

Je zal worden overladen met enthousiaste verhalen want camperreizen is een geliefde bezigheid van beide dames Vele mooie routes hebben zij al gemaakt met de camper zowel in Amerika als in Canada.

Wanneer boek ik mijn campervakantie?

Het is goed om te weten dat de prijs van jouw camper gerelateerd is aan de beschikbaarheid van de leverancier. Dus hoe meer campers er in die periode zijn verhuurd des te hoger de prijs zal zijn. Vooral voor het hoogseizoen is het advies om zo vroeg mogelijk de camper te reserveren (Campers zijn vaak 1,5 jaar voor vertrek al te reserveren).  Zijn er nog veel campers beschikbaar, dan kan het voorkomen dat een grote camper voordeliger is dan een kleine camper. Ook voor de vluchten is het aantrekkelijk om vroeg te boeken. Hier geldt dezelfde regel: Hoe meer stoelen er zijn verkocht des te duurder zijn de tickets.

Heb je interesse en zou jij meer informatie willen hebben over een campervakantie in Canada of Amerika? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Camperreizen USA & Canada

Neem vrijblijvend contact met ons op