Costa Rica

Ervaar het land van de pure jungle, kleurrijke dieren en uitgestrekte stranden. Je kijkt jouw ogen uit tijdens een trekking door de groene jungle. Kijk naar de gekleurde kikkers en prachtige vogels. Misschien zie je wel een luiaard zijn middagdutje doen.
Costa Rica

Flora en Fauna

Costa Rica heeft  slechts een kleine oppervlakte waardoor de reisafstanden kort zijn. De overvloed aan natuur en het gemakkelijk  spotten van wilde dieren maken het tot een zeer populaire bestemming.
De diversiteit van flora en fauna maakt Costa Rica uniek. Weelderige regenwouden, vulkanen, koffieplantages en ongerepte stranden , je vindt het allemaal in Costa Rica.

Costa Rica is perfect voor de natuurliefhebber. Meer dan de helft van het land is bedekt met bos waar je vele unieke planten en dieren zult vinden. Langs de kustlijnen kan je heerlijk wandelen en walvissen en schildpadden spotten. In het binnenland treft je vulkanische gebergte aan maar ook nevelwouden en jungle waar je vele tropische vogelsoorten aan zult treffen waarvan de paradijsvogel de meest bekende is.

Avontuur in Costa Rica

Ben jij avontuurlijk aangelegd dan is Costa Rica een perfecte bestemming voor jou. Een canopytour tussen de bomen, ziplinen door de jungle in de omgeving van Monteverde, mountainbiken, hiken. Je kunt gaan raften in de omgeving van Sarapiqui. Via een stijle afdaling kan je gaan genieten van de prachtige waterval van Tenorio Vulcano National Park. Het water van de Rio Celeste rivier is zo mooi blauw van kleur. Heel bijzonder. En daarna heerlijk ontspannen aan het ongerepte strand.