Cruise vakantie

Een cruise is een ideale manier om te genieten van een mooie vakantie. Het is een drijvend hotel vol met luxe en verwennerijen.
Cruise schip

Een cruise is een ideale manier om te genieten van een mooie vakantie. Het is een drijvend hotel vol met luxe en verwennerij. Je gaat aan boord en hoeft slechts eenmaal je koffer uit te pakken om daarna optimaal te profiteren van alle geneugten aan boord en van alle excursies op de mooiste plekjes in de wereld.

Je hebt een eigen comfortabele hut met badkamer, toilet, bad of douche en vaak een balkon. Je reist van de éne naar de andere bestemming terwijl je geniet van alle luxe en service aan boord. 

Je wordt moeiteloos van bestemming naar bestemming gebracht. Meestal vaar je ’s nachts en kan je overdag de leukste plekjes aan land ontdekken. Een dag op zee kan je beschouwen als een rustdag. Wil je actief zijn kan dat natuurlijk ook. Het entertainment en ontspanning gaat de hele dag door.

.

In de haven en aan boord

Ligt het schip in de haven dan kan je er zelf op uit trekken of meegaan met een georganiseerde excursie. Vaak vertrekt het schip ’s avonds naar de volgende bestemming, maar soms blijft het schip een extra dag in de haven liggen, zodat je op je gemak de omgeving kunt verkennen. Iedere dag wordt het dagprogramma in jouw hut bezorgd met daarin het nieuws en de activiteiten van die dag. ‘s Avonds is er een gevarieerd theaterprogramma. En voor wie dat niet genoeg is, zijn er tal van winkeltjes, een bibliotheek, zwembaden, sportmogelijkheden, casino, een beautycenter en live muziek aan boord.

Culinair genieten

Je kunt genieten van verrassend verfijnde maaltijden in de diverse restaurants. ’s Ochtends kan je kiezen uit een ontbijtbuffet, a la carte restaurant of ontbijt op bed. Ook het lunchbuffet biedt ruime keuze. Behalve de (specialiteiten)restaurants zijn er ook tussendoortjes verkrijgbaar zoals sandwiches, pizza’s en dergelijke.
Het diner wordt vaak in twee zittingen geserveerd in de sfeervolle restaurants. Je kunt je voorkeur aangeven voor de vroege zitting (rond 18.00 uur) of de late zitting (rond 20.00 uur). Steeds vaker is het mogelijk om zelf te bepalen hoe laat je aan tafel gaat. Er zijn ook een of meerdere specialiteitenrestaurants aanwezig waar je tegen een kleine bijbetaling kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Alcoholische dranken en frisdranken zijn vaak niet bij de prijs inbegrepen, maar worden op jouw boordrekening bijgeschreven. Het is bij veel rederijen mogelijk om een drankenpakket af te sluiten zodat de cruise all inclusive wordt..

Cruisen met kinderen

Cruisen met kinderen is geweldig. Er zijn verschillende cruisemaatschappijen die kindvriendelijke schepen hebben. De meest bekende rederij is de Disney Cruise Line. Aan boord wordt je betoverd door Disney. Ontmoet jouw favoriete Disney figuren op de cruise.
Royal Caribbean heeft verschillende cruiseschepen met tal van faciliteiten voor het hele gezin. Het gehalte aan fun ligt erg hoog op deze schepen.
MSC Cruises heeft ook een aantal cruiseschepen die uitermate geschikt zijn voor een cruise met kinderen. Aquaparken, glijbanen, een kinderclub. Laat je verrassen op deze moderne cruiseschepen.
Norwegian Cruise Line heeft schepen die heel geschikt zijn voor teeners. Er is veel animatie. Deze rederij biedt “Freestyle Cruisen”. Dit betekend flexibel cruisen. Je kan eten en drinken waar en wanneer je wil. Ideaal voor gezinnen.
Costa Cruises heeft ook kindvriendelijke schepen met glijbanen en bijvoorbeeld een 4D cinema, Playstation World en een roller skating baan.
 

Icon of the Seas

Cruise vakantie

Neem vrijblijvend contact met ons op