Lapland

Lapland wordt ook wel de wondere wereld genoemd. Meters sneeuw, bomen die bedekt zijn met een witte mantel, het landschap ziet er magisch uit.

Vakantie Lapland

Lapland is geen op zichzelf staand land maar een enorm gebied dat zich uitstrekt over het noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en zelfs een deel van Rusland.
 Fins Lapland is veruit het populairst, maar ook Zweeds Lapland wordt de laatste jaren steeds vaker bezocht.

Lapland wordt ook wel de wondere wereld genoemd. Meters sneeuw, bomen die bedekt zijn met een witte mantel, het landschap ziet er magisch uit. De stilte in de natuur is verslavend.
Dompel onder in deze bijzondere wereld. Op de ski, in de slee, al wandelend, op de lange latten of op een fatbike.
Wat je ook gaat ondernemen het is er dik genieten.

Bijzondere accommodaties

Wanneer je op reis gaat naar Lapland kan je kiezen uit verschillende accommodaties. Je kan er bijvoorbeeld slapen in een lodge met een glazen dak zodat je ’s avonds vanuit je bed kunt genieten van het Noorderlicht. Sommige accommodaties liggen diep in de wildernis zodat je het pure Lapland kunt ervaren.
Wat dacht je van slapen in een Iglo. Een onvergetelijke ervaring midden in the middle of knowhere. Door het vele glas heb je ’s avonds een schitterend uitzicht.
Maar het meest spannend is toch wel slapen in een ijshotel. Letterlijk alles is van ijs, dus ook jouw bed. Omdat je op ijs slaapt is het bed vrij hard maar daar merk je niet zo veel van. Je krijgt een mega warme slaapzak en verschillende dekens die er voor zorgen dat je het niet koud krijgt ’s nachts.
Verder vindt je in Lapland heel veel sfeervolle hotels en huizen met veel comfort en een heerlijke privé sauna.

Activiteiten

Vakantie in Lapland is een actieve vakantie. Een husky safari, sneeuwscooter safari en een bezoek aan een rendierfarm zijn de meest bekende activiteiten. Maar ontdek ook eens de natuur op de sneeuwschoenen of ga langlaufen. Ben je heel sportief dan is een tour op een fatbike een echte uitdaging.

Uiteraard zorgen wij dat alle excursies zijn geregeld.