Luxe reizen

Exclusieve vakanties speciaal voor jou samengesteld. Reizen in stijl, genieten van bijzondere overnachtingen en persoonlijke aandacht.
Tropical villa

Exclusieve vakanties speciaal voor jou samengesteld

Wie echt in de watten wil worden gelegd en wil genieten van de meest exclusieve vakantie is bij ons aan het juiste adres. Overnachten in een luxe bungalow met jacuzzi op de Malediven, overnachten in een luxe lodge in Zuid Afrika of overnachten in een geweldig boutique hotel waar dan ook ter wereld. Sylvia en Angelique weten de pareltjes voor jou te vinden.

Deze reizen staan voor Luxe, Inspiratie, Beleving en Privacy.  
Reizen in stijl. Vliegen in de Business Class of met een privé jet behoren tot de mogelijkheden.
Luxe 5***** hotels op bijzondere plekken, exclusieve Boutique hotels, in ieder geval een verblijf met klasse en style.  Wij weten ze te vinden. 

Adult only of met het hele gezin. Voor alle doelgroepen regelen wij met veel aandacht en passie een reis naar wens.

Specifieke wensen

Ook je specifieke wensen worden geregeld door ons. We reserveren de beste culinaire restaurants,  verzorgen een bezoek aan een welnesscentrum,  laat het aan Sylvia en Angelique over. Wij verzorgen de reis tot in de kleinste detail.

Golven op de beste plaatselijke golfcourse., het kan allemaal. Luchthavenvervoer in een stretch limousine of helikopter? Geen enkel probleem. Het is een uitdaging om jouw speciale wensen te vertalen in de perfecte droomreis!

Luxe reizen

Neem vrijblijvend contact met ons op