Luxe treinreizen

Een treinreis is van begin tot eind een belevenis. De trajecten zijn spectaculair, de uitzichten betoverend en de ervaringen onvergetelijk.
Venice Simplon-Orient-Express Grand Suite

Onvergetelijke luxe en bijzondere treinreizen

Met uw suite op rails door het rijke verleden met de romantische ‘Venice Simplon-Orient-Express’. Genieten van de mooiste panorama’s in de Alpenwereld van Zwitserland. Of de Big Five spotten in Zuid-Afrika tijdens een luxe treinreis met Rovos Rail. Ervaar ‘s werelds mooiste treinarrangementen in alle denkbare luxe en comfort. Met treinen van naam en faam en een roemruchte reputatie. Welkom aan boord van de rijdende paleizen!

Glacier Express Zwitserland

Ontdek Zwitserland met de Glacier Express. Je reist u in ca. 7½ uur door een adembenemend landschap met onafzienbare bossen, hoge bergen en verstilde dalen, langs snelstromende rivieren en schilderachtige dorpjes. Ze hebben prachtige eerste en tweede klas panorama wagons waardoor je optimaal van het uitzicht kunt genieten. De trein rijdt zowel in de zomer als in de winter

Rocky Mountaineer Canada

Een treinreis met de Rocky Mountaineer in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

Rovos Rail Zuid Afrika

Rovos Rail heeft meer dan 90 prachtig gerestaureerde rijtuigen waarin de elegantie en romantische sfeer van het begin van de 20e eeuw zijn gecombineerd met alle hedendaagse gemakken en comfort. Elk rijtuig heeft zijn eigen geschiedenis – sommige hebben ooit koninklijke gasten vervoerd – andere werden als restaurant gebruikt of stonden jarenlang ongebruikt op een zijspoor. De ’Pride of Africa’ – de trots van Afrika – is de benaming voor de nostalgische treinen waarmee Rovos Rail de gouden eeuw van het treinreizen doet herleven.

Venice Simplon-Orient-Express Europa

De Venice Simplon-Orient-Express rijdt elk jaar van maart tot november voornamelijk tussen Londen en Venetië via Parijs, een reis van 2 dagen en 1 nacht. De dienstregeling is altijd zodanig gekozen dat de Alpen en Dolomieten bij daglicht worden doorkruist. Er zijn ook reizen naar Wenen, Budapest en Praag.
De trein is samengesteld uit 17 met zorg gerestaureerde rijtuigen uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. De service aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express is van het allerhoogste niveau. Laat de landschappen van Europa aan u voorbijglijden nadat u zich in uw compartiment heeft geïnstalleerd.