Oman

Fascinerend en veelzijdig Oman. Ontdek de Omaanse geschiedenis en cultuur, overnacht op de mooiste plekken geniet op de prachtige witte stranden. Het kan allemaal in Oman!

Op ontdekkingtocht in Oman

Fascinerende oude steden met exotische souks, eeuwenoude forten, schilderachtige vissersdorpjes, slapen in de woestijn onder een magische sterrenhemel, dune bashen over de hoge zandduinen van Sharqiya Sands, schilpadden bekijken op het strand en zwemmen in smaragdgroene wadi’s omringd door palmbomen. Het kan allemaal in het veelzijdige Oman. Het land biedt een groter diversiteit aan dan je zou denken. Vaak wordt Oman geassocieerd  met een grote zandbak. Maar dan zullen wij jullie verrassen.

Gevarieerde keuken

Oman kent een bijzonder gevarieerde keuken met invloeden uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika. De basisbestanddelen zijn rijst, kip, vis, geitenvlees, limoenen en dadels. Ook wordt er veel vis gegeten. Het eten is vaak gekruid, maar niet heel pittig.

bakhteari tikka kabab with lime and salad

Reizen door Oman

Ontdek de Omaanse geschiedenis en cultuur, overnacht op de mooiste plekken geniet op de prachtige witte stranden. Het kan allemaal in Oman!

Face2Face Travel Agency biedt prachtige en goed georganiseerde privé en groepsrondreizen door Oman aan. Liever zelf op pad met een huurauto? Dat kan zeker ook in Oman. Wij vertellen jou er graag alles over.

Groepsreis Oman

Ga mee met een van de speciale groepsreizen en raak verbonden met de geest van Oman!

Profiteer van kleine groepen vanaf minimaal 4 gasten, tot maximaal 16 gasten.

 

.

Luxe reizen naar Oman

Ben je op zoek naar luxe en exclusiviteit? Vraag dan eens vrijblijvend naar onze Private Jet Services en de bijzonder luxe accommodaties die Oman kan bieden.