Sylvia & Angelique

Uw persoonlijke reisadviseurs

Sylvia Raijmakers

Sylvia Raijmakers

 

 

Ik ben Sylvia, getrouwd met Peter en de trotse moeder van Ilse en Paul.

Reizen is een hele grote passie van ons en ik ben dan ook in de luxe positie dat ik al heel veel van de wereld heb mogen zien. Vooral de campervakanties in Amerika en Canada laten mijn hart sneller kloppen.

Na 10 jaar leiding te hebben gegeven in een reisbureau heb ik 12,5 jaar geleden de stap genomen om als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan. Dat was de beste stap ever. Het ondernemerschap combineren met mijn grote passie. Dat was voor mij de uitkomst voor mijn creatieve ideeën en ambities.

In de loop der jaren ben ik enorm gegroeid in mijn vak. Door de mooie reisvoorstellen die ik heb mogen maken en door de vele bestemmingen die ik heb mogen bezoeken.

Afgelopen jaar hebben Angelique en ik de handen ineen geslagen en zijn samen verder gegaan als Face2Face Travel Agency. Een hele mooie stap waar ik heel erg gelukkig mee ben. Onze krachten zijn gebundeld en wij versterken elkaar enorm.

Onze slogan is dan ook niet voor niets “jouw droomreis, onze passie”.

Liefs Sylvia

 

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Angelique en woon met mijn gezin met heel veel plezier in Druten.

Vanaf al heel jong ben ik aangestoken met het reisvirus en hoe leuk is het dan dat je van je hobby je beroep kunt maken?

Ik kan oprecht zeggen dat ik vind dat ik het leukste werk van de wereld heb.|
Ik ben niet gespecialiseerd in een land, daar is de wereld te mooi voor, juist de afwisseling in de verschillende landen maakt het samenstellen van maatwerkreizen  zo geweldig.
Als ik dan toch zou moeten zeggen welk land ik het allermooiste en leukste vind is dat echt Zuid Afrika. Dit land heeft de hele wereld in een land zitten en ik ben echt verliefd op dat land.

Reizen is een enorme passie en het allerliefste wat ik doe. We gaan dan ook regelmatig op vakantie en zeker ook met Sylvia vind ik het heerlijk om de mooiste plekjes op de wereld te bezoeken zodat we jullie nog beter kunnen helpen.

Ik zeg dan ook, leef je mooiste leven.

Liefs Angelique

Angelique van Schaijk

Wij maken van elke boeking een feestje!

Confetti shoot