Reviews

Reviews van onze klanten

Vakantiefoto's van onze klanten

	 Familie van Koolwijk
Familie van Koolwijk
April 2023
Lees verder
Dit jaar voor het eerst via via in contact gekomen met Angelique en Sylvia. Ter ere van ons 12,5 jarig huwelijksjubileum wilden we een mooie reis maken met de kinderen. Angeliqe en Sylvia zijn vriendelijk, eerlijk, goed bereikbaar, reageren snel en denken goed mee! Dat de plannen veranderd moesten worden ivm school was geen enkele moeite. Thailand was de bestemming, te beginnen in Bangkok, door naar Kanchanaburi, met de nachttrein richting Khao Sok en als afsluiter nog 5 dagen relaxen in Khao Lak. Alles prima geregeld, van transfers tot hotels. Op heel bijzondere plaatsen verbleven en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Wij zullen Angelique en Sylvia een volgende keer zeker weer benaderen om ons te helpen een passende vakantie te vinden, ook als het "gewoon" een "simpele" zonvakantie wordt.
Familie Zwanenburg
Familie Zwanenburg
Lees verder
Twee jaar geleden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Sylvia we waren bezig om een camper road trip te plannen in het westen van Amerika. Dankzij de expertise van Sylvia hebben wij echt onze droom reis beleefd van het regelen van de vliegreis, camper en excursies tot het samen plannen van de camper plaatsen alles werd geregeld. Ook dit jaar hadden we met haar samen weer een geweldige reis naar Florida gepland tot Corona flink wat roet in het eten heeft gegooid helaas hebben wij deze vakantie moeten verzetten naar hopelijk volgend jaar maar wij hebben afgelopen zomer toch weer een beroep op Sylvia gedaan om toch een paar daagjes te kunnen gaan genieten hadden we besloten om 4 dagen met onze kinderen naar euro Disney in Parijs te gaan en ondanks de gekke tijden waar we nu in leven heeft Sylvia dat ook weer voortreffelijk geregeld. Je kunt altijd een beroep op haar doen en staat echt voor haar klanten klaar!!
Familie Kessels
Familie Kessels
Lees verder
Super fijn om bij Sylvia onze prachtige reizen te boeken naar Amerika en Canada. Sylvia helpt ons met het zoeken en boeken van de vliegtickets. Daarna stippelen wij samen met Sylvia de route en de beste hotels en huurauto uit waarna Sylvia deze reserveert. Sylvia boekt en regelt zowat alles voor ons van online inchecken tot visums aanvragen. Ook krijg je alle vrijheid om zelf zaken zoals bijvoorbeeld excursies te regelen. Alles kan, niks moet. Tijdens de reis is Sylvia altijd telefonisch bereikbaar. Zowel overdag als ‘s nachts (als dat nodig is door het eventuele tijdverschil). Dat is een hele prettige gedachte. Wij hopen nog vele vakantie bij Sylvia te kunnen boeken.
Hans en Karin Cortenbach
Hans en Karin Cortenbach
Lees verder
Ook nu had Sylvia voor ons weer een mooie rondreis gepland, ditmaal Thailand. De vorige 3 rondreizen waren allemaal naar Amerika, namelijk de Westkust, Florida en rondje Salt-Lake City. We vlogen in de A380 van Amsterdam naar Dubai en vandaar verder naar Bangkok. Zoals gezegd begonnen we met enkele dagen Bangkok waar we o.a. een fietstour door de stad hebben gedaan en op een glazen plateau hebben gestaan op 310m hoogte, waar je een schitterend uitzicht hebt over de stad. Daarna reisden we enkele dagen met een privé chauffeur en reisgids naar o.a. Kanchanaburi en Aytthaya waar we vele mooie plekken hebben bezocht zoals o.a. drijvende markt, Bridge over The River Kwai en slapen in het hotel zonder elektriciteit River Kwai Jungle Rafts, echt een hele aparte ervaring. Daarna met een binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, daar o.a. 1 dag olifanten verzorgt wat echt een speciale belevenis is. Vanuit Chang Mai weer met een binnenlandse vlucht naar Phuket, waar we nog van enkele dagen strand hebben kunnen genieten en ook nog diverse Phi Phi eilanden, zoals James Bond eiland hebben bezocht. Al met al was dit weer een zeer geslaagde en goed voorbereidde vakantie met dank aan Sylvia.
Jan Haring en Ria Koudijs
Jan Haring en Ria Koudijs
Lees verder
Sylvia heeft onze camperreis door west Amerika tot in de kleine details voortreffelijk geregeld. We zijn in september 2018 bij haar in Geldrop geweest. Daar was er een informatiemiddag en er was een camper aanwezig. Bij ons thuis hebben we in december de reis vastgelegd. De vliegreis naar Los Angeles, het Hotel, ons bezoek aan Disneyworld, de camper met de benodigde verzekering, de camperplaatsen, hotel in Las Vegas en San Fransisco. 18 mei 2019 zijn we vetrokken en het is een onvergetelijke reis geworden. 3 weken lang van alles gezien. We hadden een schade en Sylvia heeft dat prima afgehandeld. Peter, haar man, heeft ons op afstand geholpen met de kachel in de camper aan de praat te krijgen want bij de Grand Canyon was het rond het vriespunt en dat is best koud dan. Kortom alles was prima geregeld en een super service. We willen dit jaar (2021) een camperreis in Canada doen, maar wachten af of en wanneer het weer kan, maar doen dat zeker weer bij Sylvia boeken.
Chris en Jeanne van den Bogaard
Chris en Jeanne van den Bogaard
Lees verder
Al jaren boeken wij onze vakanties bij Sylvia. Of de reizen dichtbij of ver weg zijn, ze neemt altijd de tijd voor je. Ze kijkt mee en samen komen we er altijd uit. Heerlijk persoonlijk contact maar heel professioneel in haar vak . Hoop dat we snel weer kunnen boeken bij Sylvia. Kortom alles was prima geregeld en een super service. We willen dit jaar (2021) een camperreis in Canada doen, maar wachten af of en wanneer het weer kan, maar doen dat zeker weer bij Sylvia boeken.
Cor en Liana Sijkens
Cor en Liana Sijkens
Geldrop
Lees verder
Hoi Sylvia, we zijn weer veilig terug na een super fijne vakantie. Ik wilde je nog even bedanken omdat je zo alles top geregeld hebt, fijn om zo op vakantie te gaan en nergens aan te hoeven denken. Dank je wel en zeker tot de volgende keer. Groetjes Cor en Liana 😎
Familie van den Akker
Familie van den Akker
Lees verder
Een shout out naar Sylvia. Al vele jaren boekt en organiseert zij onze vakanties. Van geweldige rondreizen door Thailand, vakanties op Bali, rondreizen door Sri Lanka & Dubai, Griekenland, Spanje etc maar ook tickets en visa naar bijvoorbeeld Bahrein en de VS. Iedere keer fantastisch georganiseerd. Zij kent echt de pareltjes; heerlijke hotels, bijzondere excursies en fantastische gidsen. Sylvia is altijd behulpzaam mocht er onverwachts iets veranderen of je aanvullende vragen hebt. Sylvia ontzorgt en maakt dat je vakantie onvergetelijk wordt. Ik ben heel zuinig op Sylvia, maar gun haar ook een mooie klantenkring. Wil je zorgeloos op vakantie? Ik kan Sylvia Raijmakers van harte aanbevelen.
Familie Verhouden
Familie Verhouden
Eindhoven
Lees verder
Sinds jaren hebben we al een enorm goed en intensief contact met Sylvia en Angelique. Of we nu 3 weken naar Amerika gaan met de kinderen met 5 verschillende bestemmingen of een lang weekend weg gaan, de zoveelste aanvraag voor een visum, de taxi die midden in de nacht toch wel weer geregeld wordt in New York.....niks is hun teveel en ze staan altijd klaar. Met groot enthousiasme komen ze altijd de reisdcocumenten brengen en hebben ze altijd nog wel wat tips of laatste nieuwtjes. Een aanrader voor iedereen! Kei bedankt en ga zo door!
Jolanda Kivits
Jolanda Kivits
Mei 2023
Lees verder
5 mei terug gekomen van een heerlijke rondreis op Bali Samen met mijn kinderen Hele mooie dingen gezien en bijzondere dingen gedaan Super genoten met zijn vijfjes Alles top geregeld door Angelique en Sylvia Dankjewel voor deze mooie reis en goede adviezen Ik kan jullie iedereen aanbevelen👍
Familie Dekhuijzen
Familie Dekhuijzen
Mei 2023
Lees verder
Wij wilden met onze kinderen en hun gezinnen een mooie week doorbrengen in de warmte. Angelique en Sylvia hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en een mooie reis georganiseerd naar Tenerife. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Veel dank en graag tot een volgende keer!
Jan en Inge Dielemans
Jan en Inge Dielemans
Mei 2023
Lees verder
Een fantastische rondreis met de auto door West Canada gemaakt met dank aan Sylvia en Angelique. Zij hebben een mooie route uitgestippeld voor ons, met heel verschillende en leuke hotels, naar aanleiding van het persoonlijk gesprek wat we eerst gehad hebben. Door hun eigen ervaring hadden ze veel suggesties en heel goede tips waar we veel aan gehad hebben. Sylvia en Angelique hebben alle tijd voor je, hun enthousiasme is aanstekelijk en ze zijn heel geduldig om alle onzekerheden weg te nemen. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs de eTA aanvraag en het online inchecken voor de vliegreis werd door Sylvia en Angelique gedaan. Tijdens je vakantie kun je hun ook altijd bereiken als dat nodig is en dat is een geruststellend gevoel. Bedankt voor alles Sylvia en Angelique en tot de volgende reis!
Previous
Next
	 Familie Verhouden
Familie Verhouden
Eindhoven
Lees verder
Sinds jaren hebben we al een enorm goed en intensief contact met Sylvia. Of we nu 3 weken naar Amerika gaan met de kinderen met 5 verschillende bestemmingen, een lang weekeinde weg, de zoveelste aanvraag voor een visum, de taxi die midden in de nacht toch weer wel geregeld wordt in New York.... niks is haar teveel en ze staat altijd klaar. Met groot enthousiasme komt ze altijd de reisdocumenten brengen en heeft ze altijd nog wel wat tips of laatst nieuwtjes! Een aanrader voor iedereen. Kei bedankt en ga zo door!
Familie Zwanenburg
Familie Zwanenburg
Eindhoven
Lees verder
Twee jaar geleden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Sylvia we waren bezig om een camper road trip te plannen in het westen van Amerika. Dankzij de expertise van Sylvia hebben wij echt onze droom reis beleefd van het regelen van de vliegreis, camper en excursies tot het samen plannen van de camper plaatsen alles werd geregeld. Ook dit jaar hadden we met haar samen weer een geweldige reis naar Florida gepland tot Corona flink wat roet in het eten heeft gegooid helaas hebben wij deze vakantie moeten verzetten naar hopelijk volgend jaar maar wij hebben afgelopen zomer toch weer een beroep op Sylvia gedaan om toch een paar daagjes te kunnen gaan genieten hadden we besloten om 4 dagen met onze kinderen naar euro Disney in Parijs te gaan en ondanks de gekke tijden waar we nu in leven heeft Sylvia dat ook weer voortreffelijk geregeld. Je kunt altijd een beroep op haar doen en staat echt voor haar klanten klaar!!
Familie Kessels
Familie Kessels
Heeze
Lees verder
Super fijn om bij Sylvia onze prachtige reizen te boeken naar Amerika en Canada. Sylvia helpt ons met het zoeken en boeken van de vliegtickets. Daarna stippelen wij samen met Sylvia de route en de beste hotels en huurauto uit waarna Sylvia deze reserveert. Sylvia boekt en regelt zowat alles voor ons van online inchecken tot visums aanvragen. Ook krijg je alle vrijheid om zelf zaken zoals bijvoorbeeld excursies te regelen. Alles kan, niks moet. Tijdens de reis is Sylvia altijd telefonisch bereikbaar. Zowel overdag als ‘s nachts (als dat nodig is door het eventuele tijdverschil). Dat is een hele prettige gedachte. Wij hopen nog vele vakantie bij Sylvia te kunnen boeken.
Hans en Karin Cortenbach
Hans en Karin Cortenbach
Geldrop
Lees verder
Ook nu had Sylvia voor ons weer een mooie rondreis gepland, ditmaal Thailand. De vorige 3 rondreizen waren allemaal naar Amerika, namelijk de Westkust, Florida en rondje Salt-Lake City. We vlogen in de A380 van Amsterdam naar Dubai en vandaar verder naar Bangkok. Zoals gezegd begonnen we met enkele dagen Bangkok waar we o.a. een fietstour door de stad hebben gedaan en op een glazen plateau hebben gestaan op 310m hoogte, waar je een schitterend uitzicht hebt over de stad. Daarna reisden we enkele dagen met een privé chauffeur en reisgids naar o.a. Kanchanaburi en Aytthaya waar we vele mooie plekken hebben bezocht zoals o.a. drijvende markt, Bridge over The River Kwai en slapen in het hotel zonder elektriciteit River Kwai Jungle Rafts, echt een hele aparte ervaring. Daarna met een binnenlandse vlucht naar Chiang Mai, daar o.a. 1 dag olifanten verzorgt wat echt een speciale belevenis is. Vanuit Chang Mai weer met een binnenlandse vlucht naar Phuket, waar we nog van enkele dagen strand hebben kunnen genieten en ook nog diverse Phi Phi eilanden, zoals James Bond eiland hebben bezocht. Al met al was dit weer een zeer geslaagde en goed voorbereidde vakantie met dank aan Sylvia.
Jan Haring en Ria Koudijs
Jan Haring en Ria Koudijs
Berkel en Rodenrijs
Lees verder
Sylvia heeft onze camperreis door west Amerika tot in de kleine details voortreffelijk geregeld. We zijn in september 2018 bij haar in Geldrop geweest. Daar was er een informatiemiddag en er was een camper aanwezig. Bij ons thuis hebben we in december de reis vastgelegd. De vliegreis naar Los Angeles, het Hotel, ons bezoek aan Disneyworld, de camper met de benodigde verzekering, de camperplaatsen, hotel in Las Vegas en San Fransisco. 18 mei 2019 zijn we vetrokken en het is een onvergetelijke reis geworden. 3 weken lang van alles gezien. We hadden een schade en Sylvia heeft dat prima afgehandeld. Peter, haar man, heeft ons op afstand geholpen met de kachel in de camper aan de praat te krijgen want bij de Grand Canyon was het rond het vriespunt en dat is best koud dan. Kortom alles was prima geregeld en een super service. We willen dit jaar (2021) een camperreis in Canada doen, maar wachten af of en wanneer het weer kan, maar doen dat zeker weer bij Sylvia boeken.
Chris en Jeanne van den Bogaard
Chris en Jeanne van den Bogaard
Eindhoven
Lees verder
Al jaren boeken wij onze vakanties bij Sylvia. Of de reizen dichtbij of ver weg zijn, ze neemt altijd de tijd voor je. Ze kijkt mee en samen komen we er altijd uit. Heerlijk persoonlijk contact maar heel professioneel in haar vak . Hoop dat we snel weer kunnen boeken bij Sylvia. Kortom alles was prima geregeld en een super service. We willen dit jaar (2021) een camperreis in Canada doen, maar wachten af of en wanneer het weer kan, maar doen dat zeker weer bij Sylvia boeken.
Cor en Liana Sijkens
Cor en Liana Sijkens
Geldrop
Lees verder
Hoi Sylvia, we zijn weer veilig terug na een super fijne vakantie. Ik wilde je nog even bedanken omdat je zo alles top geregeld hebt, fijn om zo op vakantie te gaan en nergens aan te hoeven denken. Dank je wel en zeker tot de volgende keer. Groetjes Cor en Liana 😎
Familie van den Akker
Familie van den Akker
Baarn
Lees verder
Een shout out naar Sylvia. Al vele jaren boekt en organiseert zij onze vakanties. Van geweldige rondreizen door Thailand, vakanties op Bali, rondreizen door Sri Lanka & Dubai, Griekenland, Spanje etc maar ook tickets en visa naar bijvoorbeeld Bahrein en de VS. Iedere keer fantastisch georganiseerd. Zij kent echt de pareltjes; heerlijke hotels, bijzondere excursies en fantastische gidsen. Sylvia is altijd behulpzaam mocht er onverwachts iets veranderen of je aanvullende vragen hebt. Sylvia ontzorgt en maakt dat je vakantie onvergetelijk wordt. Ik ben heel zuinig op Sylvia, maar gun haar ook een mooie klantenkring. Wil je zorgeloos op vakantie? Ik kan Sylvia Raijmakers van harte aanbevelen.
Previous
Next