Sneeuwvakantie

Er zijn veel activiteiten te vinden om te genieten van de sneeuw. Het is genieten in een bijzondere omgeving.
Winter vacation

Sneeuwvakantie hoeft niet altijd te betekenen dat je gaat skiën. Er zijn heel veel meer activiteiten te vinden om te genieten van de sneeuw en de bijzondere omgeving. 
Face2Face Travel Agency verzorgt jouw complete sneeuwvakantie. Vluchten en transfers, treinreis, overnachtinghotels, skipassen, skihuur, excursies en activiteiten zoals een tour op de sneeuwscooter of een safari met de Huski honden. Er is zoveel mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wintersport en actieve vakanties

De meest bekende en populaire sneeuwvakantie is Wintersport. Dit kan in vele landen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië maar ook zeker in Canada en Amerika.
Sylvia en Angelique kennen de plaatsen waar in de winter veel sneeuw ligt en de sneeuwcondities vaak erg goed en sneeuwzeker zijn.  
Skiën, snowboarden, wandelen (eventueel met sneeuwschoenen), langlaufen. Er zijn zoveel activiteiten mogelijk. 
Wat is er nu fijner om na een heerlijke tocht door de bergen lekker te gaan genieten van een welverdiende lunch in een van de vele bergrestaurants.
De wintersportvakantie wordt compleet verzorgd door Sylvia en Angelique. Je hoeft niet om te kijken naar skipassen e.d., Wij regelen het voor jullie.

Genieten in Lapland

Lapland is een hele populaire bestemming voor een sneeuwvakantie. Lapland is geen land maar strekt zich uit over het aller-noordelijkste gedeelte van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland (Kola). Deze unieke winter experience staat bij velen op de Bucketlist. De beste reistijd om naar Lapland te gaan is van eind Januari tot eind Maart. Je ziet dan pakken sneeuw maar de kans is dan het grootst om het Noorderlicht te zien.
Een vakantie naar Lapland is een actieve vakantie. Een reis naar Lapland kent vele hoogtepunten. Wat dacht je van rijden op een sneeuwscooter, een onvergetelijke ervaring door het witte sneeuwlandschap, een Huski safari. Het enthousiasme van de honden werkt aanstekelijk. Geweldig om de honden door het witte landschap te zien rennen terwijl jij vanaf de slee geniet van de fantastische natuur. Heel uniek is een bezoek aan een rendierfarm. Misschien kan je nog wel een tocht maken met een prachtige slee getrokken door een rendier. Natuurlijk is het grootste hoogtepunt het schouwspel te zien van het Noorderlicht.

Bezoek aan de Kerstmarkten

Een hele leuke tip voor een weekend weg in de winter is het bezoeken van Kerstmarkten in Oostenrijk. Binnen 2 uurtjes vlieg je van Nederland naar Salzburg, Insbruck of Wenen toe.
Een hele mooie tip die ik speciaal wil benoemen is de Advent aan de Wolfgangsee, waar 3 dorpen samen voor een unieke Kerstbelevenis zorgen. Een onvergetelijke ervaring in Salzkammergut. Zowel op het land als vanaf het water is het rondom de Wolfgangsee echt genieten. In Sint Gilgen staat een kaars van 11 meter. De verlichting in St. Wolfgang is sprookjesachtig. In Strobl vindt je een unieke “Krippendorf”. Vervoer rondom deze plaatsen aan de Wolfgangsee is goed geregeld, je kan de dorpen bereiken per bus of boot en er is voldoende parkeergelegenheid.

Sneeuwvakantie

Neem vrijblijvend contact met ons op