Stedentrip

Een weekend weg, een nieuwe stad ontdekken en uitgebreid te tijd nemen om heerlijk te eten en te drinken. Dat is een stedentrip.
Coliseum at sunset

Op zoek naar een verrassende stedentrip

Een stedentrip is ideaal om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Mooie steden als Rome, Parijs, Londen, Porto of  Wenen, maar denk ook eens aan New York of Dubai.
Wij geven je advies over de steden vol cultuur, de beste plaatsen om te shoppen, de beste plaatsen om culinair te genieten en de beste stranden om ook nog even te ontspannen.
Kortom een weekend weg, een nieuwe stad ontdekken en uitgebreid te tijd nemen om heerlijk te eten en te drinken. Dat is een stedentrip.
Of je nu gaat met eigen vervoer, trein, bus, boot of vliegtuig. Bij Face2Face Travel Agency ben je aan het juiste adres. Je gaat onbezorgd op vakantie.

Vervoer en excursies

Vervoer naar een stad kan op vele manieren. Met eigen auto, het vliegtuig, bus of trein. Uiteraard kunnen wij het vervoer naar de stad en de eventuele transfers ook voor jullie regelen.
Excursies en belevenissen in een stad maken de trip vaak heel bijzonder. Wij vertellen graag over de bezienswaardigheden in een stad en kunnen ook alle excursies, tours, concerten, theater en dergelijke voor jullie regelen.

Stedentrip

Neem vrijblijvend contact met ons op